Bright Colours 2020 - Neon Bag Trend

Het is je vast niet ontgaan, de neon trend van 2019 zet nog even door in 2020, hello neon-bags! Ook wel de bright colour bags genoemd. Ze mogen metallic zijn, shiny en vooral… kleurrijk! Een keypiece item die iedere outfit stoerder en speelser maakt.

Neon? Metallic? Ja, het klinkt misschien een beetje jaren 80, maar het is toch echt weer helemaal terug. Mode draait niet altijd om uitvinden, maar ook om heruitvinden. Hoe deze trend wegzetten in 2020 leg ik je in deze blogpost met liefde uit.

Een outfit met een keypiece, oftewel een (kleurrijke) eyecatcher, heeft altijd een basis. De basis kan een erg klassieke en simpele outfit zijn met zwart, wit of aardetinten. Een jeans is ook een basis item. Hier voeg je een opvallend item aan toe, het item die jij graag wil showen. Bijvoorbeeld gekleurde hakken, een opvallende haarband, of opvallende tas. Dit is de ‘keypiece’.

Neon Trend Bag Bright Colours Trend Metallic

Mag het van jou gerust nog kleurrijker? Van ons ook. Ken je de colour blocking trend nog? Een van onze favorieten, twee verschillende knallende kleuren in een outfit. Dat kan natuurlijk ook met een neon tas. Hieronder een prachtig voorbeeld van een fuchsia rok met groene eyecatcher. Mix and match! Combineer neongeel met paars, neon groen met roze en neon oranje met paars of royal blauw. Let wel op, neon & neon is een no go…

Colour blocking trend

Foto: ©LaiaMagazine

En, ben je al om? Uiteraard vind je ook bij Crystal Sands de mooiste neon metallictassen in groen, oranje, paars en lichtroze. Extra handig: deze tassen kun je verstellen aan de riem waarmee je hem draagt. Maak er een crossbody van, of juist een waist bag. Veel neon plezier!